Avui, Disney celebra 100 anys d'història: felicitats!

El 16 d'octubre de 1923 es va fundar 'The Walt Disney Company' 

Disney celebra 100 anys

Disney celebra 100 anys / Disney

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Durant tot aquest any 2023, Disney ha creat diversos esdeveniments i sorpreses per tots els amants d'aquest referent tan màgic. Durant el mes de febres es va reproduir durant la 57a edició de la Super Bowl dels Estats Units una peça audiovisual commemorant aquests 100 anys de màgia 'Disney 100 - Special Look'. En aquesta peça es van poder veure imatges icòniques de la cadena i, a més, es van poder sentir unes paraules de Walt Disney, les quals van crear nostàlgia i amor.

El mateix mes de febrer també es va estrenar la nova pel·lícula de Marvel Studios: 'Ant-Man i La Vespa: Quantumania'. I un dia després, el 18 de febrer es va obrir l'exposició 'Disney 100: The Exhibition' a Filadelphia, Estats Units. En aquesta exposició hi ha més de 1.300 metres quadrats d'exposició d'històries Disney: joies, 'atrezzo', vehicles de parcs temàtics... Les històries de l'exposició cobren vida gràcies a les noves tecnologies.

Ara, l'exposició es pot visitar fins al 21 de gener de 2024 a Londres i Chicago

Durant el mes de maig fins a finals d'octubre d'aquest 2023, hi ha la possibilitat d'assistir a l'esdeveniment 'Wonder of Friendship: The Experience', el qual se celebra al Regne Unit, França i Alemanya. En aquest espai de 1.000 metres quadrats es podrà gaudir de 4 habitacions amb experiències tematitzades 'd'Alícia en el País de les Meravelles', 'Lilo & Stich', "El Rey León" i 'Mickey i els seus amics'.

A mitjan setembre d'aquest 2023 va arribar aquest esdeveniment a Madrid amb el nom 'El poder de l'amistat: The Experience'

'El poder de l'amistat: The Experience'

'El poder de l'amistat: The Experience' / Disney

Finalment i, per acabar amb l'article, però no amb la màgia de Disney, durant la resta d'aquest 2023, els visitants als parcs temàtics de Disney gaudiran de novetats específiques en els seus esdeveniments, activitats i espectacles; els quals, sorprendran, encara més, a tots els amants de la màgia.