Sarah Rasines a la Casa de Cultura de Girona

L'artista sonora i visual desplega un espectacle de sons generats a partir de walkmans, cassets i altres objectes, dins la cinquena edició del cicle El Generador

Sarah Rasines en un moment de l'actuació

Sarah Rasines en un moment de l'actuació / Albert Cornellà

Albert Cornellà

Albert Cornellà

Sarah Rasines va ser aquest dissabte al migdia la protagonista, a la Casa de Cultura de Girona, d’una nova sessió del cicle de música experimental El Generador, que enguany celebra la seva cinquena edició. L’artista sonora i visual va oferir una delicada combinació de sonoritats fabricades amb walkmans, cassets i altres màquines bàsiques.

Establerta a Burgos, Sarah Rasines és una artista sonora i visual, llicenciada en belles arts per la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de la Universitat Politècnica de València. Compagina la creació artística amb la gestió cultural i amb la investigació de doctorat a la Facultat de Belles Arts de la Universitat del País Basc, on ha format part activa del grup de recerca Ikersoinu (investigació sonora i espai artístic). El seu treball se centra en els processos temporals i els mitjans experimentals.

La cinquena edició del cicle El Generador, que va arrencar el passat mes de setembre a Banyoles amb la proposta d'Eloi el Bon Noi, continuarà el pròxim 25 de novembre amb el gallec Patxi Valera, que oferirà un espectacle experimental pensat per al públic familiar a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona.