És un vi negre ecològic, fresc i llaminer, que ens mostra tot el potencial d’un vi jove de la collita 2021. Està elaborat amb les varietats Ull de Llebre i Trepat, conreats en un sòl d’al·luvió argil·localcari, situat als vessants de la serra de Miramar, a la vinya de Mas Castells, en un clima continental-mediterrani a 370 metres sobre el nivell del mar. Vinyes de més de 24 anys amb cultiu ecològic certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Presenta un color cirera que denota la seva joventut, amb unes notes aromàtiques primàries que recorden els fruits vermells i flors com les violetes. En boca és un vi molt fàcil, fresc, saborós i amb una agradable persistència. S’ha de consumir a una temperatura d’entre 12 i 14 graus. Ideal per combinar amb amanides , pasta, carns blanques i carns a la brasa. Molt bona harmonia amb l’excel·lent Côte de Boeuf d’un kilo a la brasa que serveixen al restaurant Maison Carne de la plaça Marquès de Camps de Girona.

El celler elaborador: Josep Foraster és un celler situat al camí de l’ermita de Sant Josep de Montblanc (Tarragona), dins de la zona de la denominació d’Origen Conca de Barberà. És un celler familiar fundat l’any 1998 que elabora amb vinyets propis. La seva filosofia és elaborar els seus vins de les seves pròpies vinyes, buscant la màxima expressió de les varietats i característiques de la zona. Aquesta marca també se serveix amb vi blanc elaborat amb la varietat Macabeu. També elabora vins d’alta qualitat com el Julieta, monovarietal de raïm Trepat, i Les Gallinetes, amb Trepat, Garnatxa i Syrah.

Any: 2021

D.O.: Conca de Barberà

Raïm: Ull de Llebre i Trepat

Graduació: 12,5º

Preu aproximat: 6,5 €