El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, va admetre que "es van equivocar" votant a favor de l'esmena a la Llei d'Economia Sostenible que permet als concessionaris retornar als fabricants els cotxes i les peces que no hagin venut en un termini de 60 dies. En declaracions a COMRàdio, va reconèixer que l'esmena s'inclina "descaradament a favor dels distribuïdors" i va dir que s'ha d'arribar a un acord entre les dues parts.

Una versió que no convenç als socialistes catalans. El coordinador dels diputats i senadors del PSC, Francesc Vallès, va replicar que "CiU va votar a consciència, i l'únic error de Duran va ser de càlcul, perquè va votar a favor d'assegurar els interessos d'una minoria pensant que ningú no se n'adonaria".

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, es va reunir ahir al Palau de la Generalitat amb el president de la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (Fecavem), Jaume Roura. Aquesta trobada forma part de la ronda de contactes que la Generalitat està fent amb els representants del sector de l'automòbil per rebaixar les tensions provocades per l'aprovació de la Llei d'Economia Sostenible i garantir la participació de les empreses del ram al Saló de l'Automòbil que s'ha de celebrar a Barcelona.