14 de juny de 2011
14.06.2011
Al Parc Científic i Tecnològic de la UdG

L'empresa Roberlo amplia instal·lacions amb un laboratori

L'empresa amb seu a Riudellots de la Selva vol impulsar una unitat de negoci de recent creació i obrir-se a nous mercats

14.06.2011 | 23:25
Les oficines centrals de Roberlo | Roberlo

L'empresa amb seu a Riudellots de la Selva Roberlo ha ampliat les instal·lacions amb un laboratori de Recerca i Desenvolupament (R+D) al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG). Roberlo és una empresa familiar fundada el 1968, especialitzada en la fabricació i desenvolupament de productes químics principalment per a la reparació de l'automòbil i el sector de la construcció. Per obrir nous mercats, la companyia va crear al setembre de l'any passat una nova unitat de negoci de productes relacionats amb la construcció, i per donar un impuls a aquesta nova àrea ha decidit traslladar part de la seva activitat al laboratori del Parc Científic.

A finals del mes passat aquesta nova unitat de negoci ja va començar l'activitat de recerca i desenvolupament al laboratori del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, per tal de disposar de recursos propis d'R+D i poder donar un impuls a una nova gamma de productes, com per exemple massilles per a la nàutica.

Amb aquesta ampliació, Roberlo aposta per la recerca i el desenvolupament per tal de posicionar-se com a marca líder en l'àmbit d'aquesta nova àrea. També, d'aquesta manera vol aconseguir el que ja ha fet en altres àmbits, com el de la reparació de carrosseries, on és una de les cinc empreses líders a nivell europeu en la fabricació de massilles, segons la companyia.

Roberlo està present a una vuitantena de països mitjançant distribuïdors, i compta amb vuit filials a tot el món, ubicades a França, Portugal, Itàlia, Regne Unit, Holanda, Argentina, Brasil i Rússia -les d'aquests dos últims països, amb planta de producció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema