Girona és la quarta demarcació de l'Estat on més car resulta fer la compra al supermercat. Així ho destaca el baròmetre de preus de que l'agregador de supermercats en línia soysuper.com va fer públic ahir. L'informe analitza les diferències territorials existents dins d'una mateixa cadena de supermercats i assenyala que també són «representatives dels preus en la majoria dels supermercats físics».

Segons l'estudi, Burgos és la província més cara d'Espanya per realitzar la compra online (+0,73%) seguida de Tarragona (0,51%), Saragossa (+0,50%) i Girona (+0,42%). A l'extrem contrari hi ha Lugo. que és la província més barata (amb uns presud un 1,55% inferiors a la mitjana) seguida d'Orense (-1,08%). Per comunitats autònomes, l'estudi revela els supermercats amb els preus mitjans més barats són a Galícia (-1%) i els més cars a Astúries (0,34%)

Per a l'anàlisi realitzada s'han comparat els preus de productes idèntics de la totalitat de l'assortiment, tant de marca de fabricant com de marca de distribució, de cadascun dels set grans supermercats en línia que cobreixen tot Espanya (Mercadona, Carrefour, Alcampo, Eroski, El Corte Inglés Condis, i Hipercor).