La xarxa social Facebook va aconseguir en els nou primers mesos de 2017 un benefici net de 11.665 milions de dòlars, el que suposa un increment del 75% respecte el mateix tram de l'any anterior, quan va aconseguir 6.648 milions.

Així mateix, els ingressos del gegant tecnològic liderat per Mark Zuckerberg van créixer de gener a setembre un 47% fins als 27.681 milions de dòlars, davant dels 18.829 milions que es va anotar en el mateix període de 2016. A més de la popular xarxa social, Facebook també posseeix altres aplicacions informàtiques molt utilitzades com Messenger, Instagram o WhatsApp.

«La nostra comunitat continua creixent i el nostre negoci va bé», va assenyalar en un comunicat de premsa el fundador i conseller delegat de Facebook, Mark Zuckerberg.

«Però res d'això importa si els nostres serveis són usats de maneres amb les quals no s'uneixen les persones. Ens prenem seriosament prevenir l'abús a les nostres plataformes. Estem invertint tant en seguretat que això impactarà en la nostra rendibilitat. Protegir la nostra comunitat és més important que maximitzar els nostres beneficis», va considerar. El benefici operatiu de Facebook en els nou primers mesos de l'any va arribar als 12.851 milions de dòlars, davant dels 7.860 milions del mateix període de 2016.

Respecte el tercer trimestre, el benefici va arribar als 4.707 milions.