CaixaBank ha concedit crèdits per valor de 157 milions d'euros a les empreses de les comarques gironines durant el 2017. Aquesta xifra representa un increment d'un 16% respecte al mateix període de l'exercici anterior. Aquests préstecs, adreçats a petites, mitjanes i grans empreses de la demarcació de Girona, s'han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis.

A més d'aquests préstecs, CaixaBank ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat, com facturatge, confirming o rènting, per garantir tant les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini. Durant el 2017 s'han formalitzat noves operacions de finançament del circulant a les empreses de Girona per valor de 191 milions, xifra un 3% superior a les operacions tancades durant el 2016.

Aquestes xifres confirmen, segons el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, que la inversió empresarial és un dels principals motors de l'acceleració del creixement global. Masana assegura que l'activitat exportadora i la internacionalització de les empreses de la zona està sent decisiva en la recuperació de l'economia de les comarques gironines.

CaixaBank té la vocació de dona suport al creixement de les empreses i ajudar-les en la seva gestió financera diària, amb serveis d'alt valor afegit com, per exemple, el Mur, que permet mantenir una comunicació directa i totalment segura entre el client i el seu gestor d'empreses de CaixaBank mitjançant la Línia Oberta.

Reunions amb empresaris

L'entitat financera també organitza periòdicament trobades amb empresaris per analitzar la situació econòmica (Coffee & Break), així como sessions específiques d'actualitat de mercats (Enfoc Expert).