El Banc Sabadell ha posat a la venda el 100% del capital de Solvia Desarrollos Inmobiliarios (SDIn) amb un perímetre de sòls i promocions urbanístiques gestionat per l'empresa i propietat del Banc Sabadell.

Solvia Desarrollos Inmobiliarios és el resultat de l'escissió i transmissió en bloc de la part del patrimoni de la societat Solvia Servicios Inmobiliarios, dedicada a la prestació de serveis de promoció i desenvolupament immobiliari i el 80% de la qual el Sabadell va acordar vendre a Lindorff al final de l'any passat per 300 milions d'euros, operació que li va reportar unes plusvàlues de 138 milions d'euros.

Segons que va informar el Banc Sabadell a la Comissió Nacional del Mercat de Valors, l'entitat considera que la bona situació del mercat immobiliari i la forta demanda d'inversió per a la consolidació del mercat de promoció nacional «li permet posar en valor l'activitat de promoció amb aquesta operació».

Banc Sabadell està sent assessorat per l'entitat Rothschild i s'espera que l'operació es firmi durant el primer semestre de 2019.