16 de març de 2019
16.03.2019
Diari de Girona

CaixaBank reuneix els accionistes a Girona per explicar-los els resultats

L'entitat compta a la demarcació amb més de 23.000 accionistes, que són prop d'un 4% del total

16.03.2019 | 02:10
CaixaBank reuneix els accionistes a Girona per explicar-los els resultats

CaixaBank ha reunit més de 60 accionistes a Girona en una jornada celebrada en el marc del programa de trobades corporatives 2019. En la reunió, organitzada a Caixaforum Girona, Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de CaixaBank, ha analitzat els últims resultats de l'entitat.

Al llarg de 2018, CaixaBank va celebrar 17 trobades corporatives en les principals ciutats del país, en les quals va reunir a més de 870 accionistes.

En l'acte, al qual també ha assistit Joan Ignasi Prat, director de Banca Privada i Banca Premier de la Direcció Territorial de CaixaBank a Catalunya, s'ha destacat la posició de lideratge de CaixaBank i van tractar diferents temes d'interès per a l'accionista, com la solidesa del balanç.

A més, els accionistes han tingut l'oportunitat de traslladar diverses consultes a l'equip de Relació amb Accionistes de l'entitat i també han conegut les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició. A Girona, CaixaBank compta amb de 23.203 accionistes, el 3,9% del total de la base accionarial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook