19 de juliol de 2019
19.07.2019
Diari de Girona

Santander ha finançat 2.312 milions per les exportadores catalanes

Les empreses van rebre un 13% més que al 2018 mitjançant els avançaments de les vendes a l'exterior i el finançament d'importacions

19.07.2019 | 00:23
Santander ha finançat 2.312 milions per les exportadores catalanes

El Banc Santander va finançar amb 2.312 milions d'euros empreses catalanes per potenciar els seus negocis a l'estranger durant el primer semestre de l'any. Segons fonts de l'entitat es tracta d'un 13% més que en el mateix període de l'any passat i les operacions s'han dut a terme principalment mitjançant avançaments d'exportació i el finançament d'importacions. Els productes mes demandats han estat els crèdits documentaris, les remeses, les transferències internacionals i la compravenda de divises a terminis. Així, més de 8.800 empreses catalanes han fet transaccions de negoci internacional amb el Santander durant la primera meitat d'any.

Des del 2011, el Santander ha ofert finançament a més de 4.500 clients per donar el salt a l'exterior i a més de 2.200 empreses internacionals estrangeres establertes a l'Estat i l'any passat va col·laborar amb més de 66.000 empreses en les transaccions internacionals i va concedir préstecs per valor de 17.800 milions d'euros.


La seva xarxa internacional

La fortalesa del negoci internacional de Santander té el suport de la xarxa internacional de bancs propis, de la qual formen part 16 bancs comercials a tot el món. A més, es compta amb capacitats per donar suport a l'establiment i inversió estrangera dels seus clients en més de 30 països gràcies a acords amb bancs locals de primera línia. A tot això, s'afegeix el suport que els gerents especialistes de negoci internacional ofereixen a tot el territori. Aquest reforç a la internacionalització de l'empresa espanyola es basa tant en l'experiència de Santander com en la seva presència internacional. Així compta amb 16 bancs comercials a l'Argentina, el Brasil, Mèxic, Xile, l'Uruguai, Colòmbia, Puerto Rico, el Perú, Alemanya, Polònia, Portugal, Regne Unit, Espanya, els Estats Units, la Xina i el Marroc. També amb 12.500 oficines a tot el món i més de 1.300 bancs corresponsals que ofereixen cobertura als clients en més de 150 països.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook