Fibracat, l'únic operador global de telecomunicacions de capital 100 % català, inaugura store a Girona, avui al vespre amb una festa a la qual han confirmat assistència diverses personalitats de l'àmbit institucional, així com empresaris, mitjans de comunicació, sector de les telecomunicacions i personatges rellevants de la societat gironina. Meritxell Bautista i Josep Olivet, cofundadors i CMO i CEO de Fibracat, respectivament, han organitzat una festa per donar a conèixer la seva implantació a les comarques gironines.

L'store de Fibracat, ubicat al cèntric carrer Santa Clara, compta amb tres plantes amb més de 200 m2. Amb la tria d'aquesta ubicació estratègica, l'operador es consolida a la demarcació de Girona i continua el seu pla d'expansió arreu de tot Catalunya.

L'operadora catalana ha escollit el número 20 del carrer de Santa Clara, situat al cor de Girona, per ubicar-hi la seva store de referència pels clients de la demarcació; una ubicació immillorable i que posa de manifest que es tracta d'un territori essencial en el procés d'expansió que ha endegat la companyia. Des de la capital del Gironès, Fibracat donarà servei específic a la tota la demarcació i oferirà els serveis de fibra, telefonia fixa i mòbil, i TV online.