Cañigueral ha adquirit Embotits Collell i la seva comercialitzadora, dedicades a la producció d'embotits i de pernil a les seves plantes situades a la Garrotxa i que l'any passat van facturar 100 milions d'euros. Segons ha fet saber el grup Cañigueral, la intenció de l'empresa és mantenir la plantilla, d'unes 320 persones integrant les instal·lacions productives.

Embotits Collell compta amb 3 plantes de producció pròpies, dues a Les Preses i una a Olot i una quarta compartida, Pernils Llémena, que passa també al GRUP Cañigueral. Les tres primeres factories de l'empresa estan dedicades a l'embotit curat: fuets, llonganisses i altres productes de xarcuteria. La quarta, situada a Sant Aniol de Finestres, es destina exclusivament al pernil i disposa de llicència per a l'exportació als EUA.

Amb aquesta adquisició el Grup Cañigueral, reforça la seva capacitat per a l'exportació de productes curats, tant en el sector de l'embotit com del pernil. La capacitat de producció total de pernil que aporta indústries Collell, sumada a la que ja disposava el Grup Cañigueral, el converteixen en un els primers actors del pernil curat espanyol, amb una capacitat de comercialització de fins a 35.000 peces / setmana (gairebé 2 milions de pernils anuals).