Segueix-nos a les xarxes socials:

Moritz ensenyarà a fer cervesa als estudiants de la UdG

El repte pretén que els estudiants coneguin els secrets de fabricació de cervesa de la mà dels mestres cervesers

Moritz ha posat en marxa «Moritz University», un projecte pioner dirigit als estudiants de la Universitat de Girona (UdG) i altres universitats catalanes dels graus de Química, Enginyeria Química, Ciència i Tecnologia dels Aliments amb l'objectiu d'impulsar la cultura i el talent cerveser. El repte pretén que els estudiants coneguin els secrets de fabricació de cervesa de la mà dels mestres cervesers de Fàbrica Moritz Barcelona, Albert Viaplana i Germán Melgarejo, que es convertiran en els mentors dels alumnes durant aquest procés, i que culminarà amb l'elaboració d'una cervesa fresca i sense pasteuritzar.

L'equip de la UdG està format per sis estudiants dels Graus en Innovació i Seguretat Alimentària, Enginyeria Química i Enginyeria Agroalimentària, de l'Escola Politècnica Superior.

Segons Ferran Picart, capità de l'equip gironí, «amb aquest projecte volem ampliar els nostres coneixements sobre la cervesa i posar a prova les competències que hem adquirit durant el grau i poder-ho fer amb un equip multidisciplinari».

Prem per veure més contingut per a tu