Moritz ha posat en marxa «Moritz University», un projecte pioner dirigit als estudiants de la Universitat de Girona (UdG) i altres universitats catalanes dels graus de Química, Enginyeria Química, Ciència i Tecnologia dels Aliments amb l'objectiu d'impulsar la cultura i el talent cerveser. El repte pretén que els estudiants coneguin els secrets de fabricació de cervesa de la mà dels mestres cervesers de Fàbrica Moritz Barcelona, Albert Viaplana i Germán Melgarejo, que es convertiran en els mentors dels alumnes durant aquest procés, i que culminarà amb l'elaboració d'una cervesa fresca i sense pasteuritzar.

L'equip de la UdG està format per sis estudiants dels Graus en Innovació i Seguretat Alimentària, Enginyeria Química i Enginyeria Agroalimentària, de l'Escola Politècnica Superior.

Segons Ferran Picart, capità de l'equip gironí, «amb aquest projecte volem ampliar els nostres coneixements sobre la cervesa i posar a prova les competències que hem adquirit durant el grau i poder-ho fer amb un equip multidisciplinari».