La cadena d'hotels del Grup Rosa dels Vents incorpora a partir de 2020 el seu desè establiment, i passarà a gestionar l'Hotel Golf Costa Brava, establiment de 4 estrelles i 91 habitacions ubicat a Santa Cristina d'Aro.

El grup assegura que l'oferta d'oci de l'hotel recentment adquirit es complementa amb la possibilitat de practicar l'hípica i tennis.

En aquest sentit compta també amb servei de restaurant, bar i sales de reunions.

Amb aquesta incorporació la cadena hotelera suma el seu cinquè establiment al litoral gironí. La resta es troben a Torroella de Montgrí (dos establiments), l'Escala i a Santa Cristina d'Aro. També disposa d'establiments hotelers a Tarragona, Lleida i Menorca.

A banda del negoci hoteler, el Grup Rosa dels Vents també és conegut per la seva oferta de colònies i activitats de lleure juvenil.

Al grup treballen 300 persones durant tot l'any i més de 800 durant la temporada de vacances.

Compra d'hotels

El Grup Rosa dels Vents ha portat a terme en els darrers anys diverses inversions per a la gestió d'establiments hotelers, alguns d'ells a la Costa Brava.

És el cas, per exemple, de l'Hotel Nieves Mar de l'Escala, tancat el 2015 i que amb la compra per part del grup va permetre reobrir un dels establiments històrics de la població.