28 de febrer de 2020
28.02.2020

Rosa dels Vents gestionarà l'hotel Golf Costa Brava de Santa Cristina d'Aro

Amb aquesta incorporació la cadena hotelera suma el seu cinquè establiment al litoral gironí

28.02.2020 | 00:27
Rosa dels Vents gestionarà l'hotel Golf Costa Brava de Santa Cristina d'Aro

La cadena d'hotels del Grup Rosa dels Vents, RV Hotels, incorpora a partir de 2020 el seu desè establiment, i passarà a gestionar l'Hotel Golf Costa Brava, establiment de 4 estrelles i 91 habitacions ubicat a Santa Cristina d'Aro.

El grup assegura que l'oferta d'oci de l'hotel recentment adquirit es complementa amb la possibilitat de practicar l'hípica i tennis.

En aquest sentit compta també amb servei de restaurant, bar i sales de reunions. 

Amb aquesta incorporació la cadena hotelera suma el seu cinquè establiment al litoral gironí. La resta es troben a Torroella de Montgrí (dos establiments), l'Escala i  a Santa Cristina d'Aro. També disposa d'establiments hotelers a Tarragona, Lleida i Menorca. 

A banda del negoci hoteler, el Grup Rosa dels Vents també és conegut per la seva oferta de colònies i activitats de lleure juvenil.

Al grup treballen 300 persones durant tot l'any i més de 800 durant la temporada de vacances. 

Compra d'hotels

El Grup Rosa dels Vents ha portat a terme en els darrers anys diverses inversions per a la gestió d'establiments hotelers, alguns d'ells a la Costa Brava.

És el cas, per exemple, de l'Hotel Nieves Mar de l'Escala, tancat el 2015 i que amb la compra per part del grup va permetre reobrir un dels establiments històrics de la població.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook