09 de novembre de 2020
09.11.2020
Diari de Girona

La patronal lliura el premi Referent E-TECH a tota la comunitat tecnològica gironina

Enguany, el premi serà dedicat a tothom que ha emprat la tecnologia per combatre la COVID-19

08.11.2020 | 23:04
La patronal lliura el premi Referent E-TECH a tota la comunitat tecnològica gironina

L'AENTEG afirma que «nombroses empreses de tecnologia van oferir desinteressadament els seus recursos» o que «els professionals del sector i aficionats van ajudar voluntàriament en múltiples tasques». Per a ells, diu l'asosicació, ha estat dedicat enguany aquest guardó.


Recollida del guardó

En ser un premi col·lectiu, la Junta Directiva de l'AENTEG ha volgut que el guardó sigui acceptat i recollit per dues persones que representin d'una banda el sector mèdic i de la salut i de l'altra el tecnològic. Per al primer, han escollit el Dr. Ramon Brugada, cap de Cardiologia, director de la Unitat de Cardiopaties Familiars, i director del Laboratori de Diagnòstic de Genètica Cardiovascular als hospitals Josep Trueta i Santa Caterina de Girona.

Per al segon sector, el tecnològic, s'ha escollit Esteve Farrés, que juntament amb GironaFibra foren els artífexs i principals impulsors de la campanya de donació de tauletes. A més, Farrés és enginyer d'R+D a INSYLO Technologies i impulsor del Tecnoateneu de Vilablareix i del grup Base42, coneguts a les comarques gironines per la seva tasca divulgativa i formativa en el món de la tecnologia, sobretot dirigida als més joves.

L'acceptació del Premi al Referent E-TECH 2020 per part del Dr. Brugada i l'Esteve Farrés es produirà en el marc de la cerimònia d'entrega dels Premis E-TECH 2020, que se celebrarà el dilluns vinent dia 16 al Centre Cultural La Mercè a les 6 de la tarda.

La implicació de l'AENTEG

De la desena de categories que conformen els Premis E-TECH, l'únic atorgat directament per la Junta Directiva és el del Referent, que, cada any, reconeix aquella organització o particular que destaqui pel seu impacte en la societat digital.

Segons expliquen, la patronal va col·laborar en diverses campanyes, com en la de recollida de tauletes tàctils per facilitar la comunicació entre malalts ingressats i les seves famílies o bé buscant recursos a través de la compra col·lectiva de material de protecció (EPI) per les empreses membres de l'associació, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook