La primera botiga a Girona de la marca gironina de disseny de mobles i decoració Kave Home obre avui portes a l'avinguda Gran Via de Jaume I, número 76 -on hi havia hagut un establiment de Cortefiel-. Kave Home pertany a Julià Grup de Sils que encapçala l'emprenedor Francesc Julià, i té presència en una vuitantena de països. Es tracta de la primera botiga que el grup obrirà a la seva ciutat natal.

Ubicada en una «localització emblemàtica», la botiga ha inclòs un jardí vertical interior i una zona d'exterior amb llum natural als 800 metres quadrats de superfície. És la primera ciutat on Kave Home incorpora un espai amb ambients de cuina, a més dels que ja sol exposar a la resta de botigues del grup.

L'empresa, amb seu a Sils, s'especialitza en el disseny i fabricació de mobles i decoració de qualitat. Les seves vendes el 2020 van arribar als 76 milions, creixent un 30% total en comparació amb el2019 i un 80% a través de les compres en línia, convertint-la en la Pyme de l'Any 2021 per a la Cambra de Comerç i el Banc de Santander. Durant el 2020, Kave Home va obrir cinc botigues noves, dues d'elles a França. A més, avancen que preveuen pròximes obertures a Reus i Pamplona.

Julià Grup de Sils compta amb una central logística de 30.000 metres quadrats a Fogars de la Selva. A fora de Catalunya té unes oficines de desenvolupament de producte i control de qualitat a Iecla (Múrcia), Nova Delhi (Índia), Shenzen (la Xina) i Ho Chi Min (Vietnam). També tenen punts de venda en multitud de botigues especialitzades repartides pel món.