Noel ha llançat la primera gamma d’embotits vegans curats del mercat. La firma de Sant Joan les Fonts presentarà els nous productes sota la marca Verday a la Fira Alimentària de l’Hospitalet de Llobregat. Les noves elaboracions repliquen la textura i el sabor del fuet, el xoriço i la llonganissa.

L’empresa també traurà noves referències que emulen el pernil cuit, el bacó o elaboracions de pollastre. Tots ells estan elaborats a base de proteïnes vegetals i que repliquen el sabor i la textura dels seus homòlegs carnis. En total vuit noves referències que se sumen a l’assortiment existent que compta ja amb burguers i tires estil vedella o pollastre, i altres llescats sense carn.

El desenvolupament de productes que fomenten una flexibilització de la ingesta proteica es complementa amb hamburgueses, salsitxes i mandonguilles híbrides, amb un 50% de carn i un 50% de verdures.

El pernil cuit amb tòfona «Delizias Pètals», tallat en rodanxes molt fines i col·locades a mà, és una altra de les novetats destacades d’una de les gammes líders en xarcuteria tradicional llescada, que s’amplia també amb noves referències d’ibèrics

Per primera vegada a Alimentària l’estratègia de diversificació de l’empresa també serà present amb projectes com les pizzes fresques premium Casa Bona; les cremes, gaspatxos i salses Tap Tap; o els sucs de fruita cold pressed CoBeverage Lab.

El llançament de Verday reafirma l’aposta de la companyia pels productes elaborats amb proteïnes d’origen vegetal, que va començar el 2016 amb el llançament de la primera gamma de xarcuteria sense carn del mercat espanyol.