L’empresa gironina de gelats artesans italians Gelati Dino, amb 44 anys d’experiència i amb la seu central a Empuriabrava, ha inaugurat la seva segona gelateria a Madrid. El nou establiment de la firma està situat al carrer Santa Engracia número 155, al barri de Chamberí.

La cadena gironina també ha modernitzat la botiga que té situada en un centre comercial de la Jonquera. Gelati Dino té 32 establiments arreu de Catalunya, Madrid, Andalusia, Saragossa i Marràqueix i al juny obrirà un nou punt de venda al glàmping Pola Giverola, de Tossa de Mar.

Cinc nous llocs de feina

L’obertura de la nova botiga de Madrid, situada al barri de Chamberí, ha generat 5 nous llocs de treball. L’establiment té més de 120 metres quadrats de superfície i disposa d’un obrador de gelats, terrassa i saló interior amb 20 taules i capacitat per 50 persones.

El primer local de Gelati Dino a la ciutat madrilenya el va obrir l’any 2019 al barri de Salamanca (Avenida Felipe II). En les últimes setmanes l’empresa empordanesa també ha renovat, amb un canvi d’imatge, la gelateria que des de fa set anys té al centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping, de la Jonquera.