Segueix-nos a les xarxes socials:

Mercadona ofereix 1.000 euros al mes per 20 hores de feina setmanals

La cadena de supermercats valenciana cerca personal per a l'atenció telefònica oferint contractes indefinits

Mercadona contractarà més de 1.200 treballadors a Catalunya per a la campanya d'estiu

Mercadona ofereix 1.000 euros al mes per 20 hores de feina setmanalsALBERT BERTRAN

Mercadona continua oferint nous llocs de treball per aquest estiu. A més de les 444 vacants als seus supermercats, la cadena acaba de publicar noves ofertes per al servei d'atenció al client, oferint contractes indefinits i jornades de 20 hores setmanals. Aquests llocs de treball tenen un sou inicial de 753 euros al mes, amb una progressió salarial fins als 1.019 euros mensuals.

Vacants d'atenció al client a Mercadona

Les persones interessades a optar a aquestes noves vacants de treball a Mercadona han de tenir un títol de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i coneixements d'escriptura a màquina, amb una velocitat mínima de 40 paraules per minut i un nivell avançat d'Ofimàtica.

D'altra banda, també és requisit tenir carnet de conduir i disponibilitat per treballar de dilluns a diumenge, amb dos dies de descans corresponents, en torns rotatius, segons indica l'empresa. Es valorarà tenir experiència en l'atenció al client (telefònica o presencial), així com un nivell B2 d'anglès, valencià, alemany o italià.

El centre de treball es troba a la localitat valenciana de Tavernes Blanques, on es troba la seu central de Mercadona.

Com enviar el currículum i inscriure's a aquesta oferta de treball

Per a inscriure's tant en aquestes vacants d'atenció al client com en les altres ofertes de la cadena de supermercats valenciana, l'únic mètode per enviar el currículum és a través del seu portal web d'ocupació. Per a això, un cop seleccionada l'oferta de treball a la qual es vulgui optar, cal omplir un formulari de sol·licitud i enviar el currículum vitae (CV). Aquests són els passos per a aconseguir-ho:

  1. Accedeix al portal d'ocupació.
  2. Utilitza el cercador i selecciona la vacant que més t'interessi.
  3. Registra't i, després d'omplir el formulari, puja el CV.

Un cop finalitzat el procés, el candidat podrà conèixer l'estat de la seva candidatura des del portal web de la cadena i saber si serà contactat per Mercadona per a formalitzar una entrevista de treball prèvia a la contractació.

Prem per veure més contingut per a tu