El director executiu de Kave Home, Francesc Julià, és guardonat amb el Premi Jove Empresari de l'any de l'AIJEC

El premi que reconeix el teixit empresarial jove del país també reconeix 'The Smart Lollipop' i Noel Alimentaria

Francesc Julià rebent el premi de l'AIJEC

Francesc Julià rebent el premi de l'AIJEC / AIJEC

ACN

El director executiu de Kave Home, Francesc Julià, s'ha endut el Premi Jove Empresari de l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC). El guardó ha valorat l'evolució de l'empresa familiar de disseny i fabricació de mobiliari des que Julià està al capdavant, ja que ha crescut un 400% en els últims cinc anys i compta amb més de 500 treballadors.

El guardó, que enguany ha celebrat la seva 30a edició, ha reconegut 'The Smart Lollipop' amb el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial. Amb seu al Parc Tecnològic de la UdG, la companyia ha desenvolupat un caramel intel·ligent que amb una anàlisi de saliva detecta la celiaquia i els alts nivells de colesterol en infants i adolescents.

També s'ha guardonat la trajectòria empresarial de la directora general de Noel Alimentaria, Anna Bosch.

La fundadora d'Impress, Diliara Lupenko; i el fundador de Factorial, Jordi Romero, han quedat finalistes del Premi Jove Empresari.

Durant l'acte també s'ha guardonat a Cuido, l'empresa de cures i ajuda domiciliària a la gent gran, amb el Reconeixement a l'Emprenedoria Social. El Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial ha estat per a FentPaís, que es dedica a seleccionar i vendre paquets d'activitats culturals, gastronòmiques i turístiques arreu de Catalunya.

El premi a Futur Empresari ha anat a parar al projecte 'My Interactive Plant' dels alumnes de Batxillerat de l'IES Torre Roja de Viladecans. La iniciativa ha creat una aplicació que a través de la intel·ligència artificial permet monitoritzar i compartir l'estat en temps real de les plantes.