La Cambra premia Kave Home i La Selva en una gala dedicada a l’expansió internacional gironina

L’acte reuneix més de 300 persones del món empresarial i la societat civil gironina

Entrega del guardó a La Selva

Entrega del guardó a La Selva / Cambra de comerç de girona

Redacció

La Cambra de Comerç de Girona ha premiat aquest dijous les empreses Kave Home i La Selva en la seva gala «L’empresa puja a l’escenari», que s'ha celebrat a l’Auditori de Girona amb una proposta del Cor Geriona dedicada a viatjar amb la música i el ball pels països de les exportacions gironines, que arriben als cinc continents.

La Selva ha rebut el guardó Impuls Cambra de Llengua i Cultura «pel seu convençut i irrenunciable ús del català en tots els seus productes i actuacions, per la seva labor com a impulsora de la cultura del país i per la tasca incansable de mecenatge i d’impuls d’esdeveniments culturals i cívics». Ha recollit el guardó l’administrador gerent de l’empresa, Xavier Albertí.

El guardó Impuls Cambra Expansió Internacional ha estat per l’empresa Kave Home «per haver sabut innovar en un sector amb una gran competència, per mantenir valors com el respecte al medi ambient, el disseny de peces funcionals, duradores i amb un disseny transgressor, capaç de ser apreciat arreu del món, i per la seva agosarada i exitosa aposta d’expansió internacional». Va recollir el premi Francesc Julià, fundador de Kave Home.

El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, han participat en l’entrega dels guardons, així com Lídia Vidal i Jaume Guàrdia, vicepresidents de la Cambra de Comerç de Girona.

Durant l’acte, presentat per Clara Sánchez-Castro Bonfill, compradors o distribuïdors de productes gironins dels cinc continents han saludat l’audiència a través de breus vídeos gravats a països com Emirats Àrabs, Rússia, Xina, Itàlia, Marroc, Sud-àfrica, Indonèsia, EUA, Hong Kong o Noruega.

Contribució al progrés

El president de la Cambra, Jaume Fàbrega, ha afirmat que l’empresa «contribueix decisivament al progrés de la societat, tot i que encara no rep prou reconeixement». Per aquest motiu, ha detallat, la corporació gironina celebra aquesta gala amb la intenció de «fer pujar a l’escenari» una representació del món empresarial gironí i guardonar empreses que han destacat en l’impuls en la llengua, la cultura o l’expansió internacional. La gala ha reunit més de 300 persones del món empresarial i la societat civil gironina.