El diumenge 14 de febrer i coincidint amb les eleccions catalanes, Diari de Girona realitzarà una cobertura especial amb tota la informació sobre els comicis a través del serveu d'alertes de Telegram.

El servei gratuït al qual ja s'han subscrit milers de lectors i lectores d'arreu de les comarques de Girona, serveix per conèixer la informació més rellevant de la jornada a través de dos missatges diaris amb un breu resum de l'actualitat.

Si encara no estàs subscrit per rebre les alertes de Telegram al teu mòbil, pots fer-ho de forma gratuïta i senzilla fent clicant aquí.

Aquest diumenge, Diari de Girona reforçarà el servei habitual amb alertes especials amb tota la informació en directe sobre una jornada electoral diferent i atípica marcada per la pandèmia. Amb les alertes de Telegram, el lector coneixerà de primera mà i a l'instant l'escrutini, els vots i els resultats del 14-F.

El desplegament informatiu per les eleccions al Parlament de Catalunya es complementarà amb informació actualitzada al web del diari i a les xarxes socials. El dilluns, l'edició impresa ampliarà la informació sobre la jornada electoral, amb anàlisis i detalls sobre els resultats als municipis gironins.

A partir del dilluns, el servei de Telegram tornarà a tenir la freqüència habitual.

A Diari de Girona trobaràs tota la informació sobre el 14-F i els resultats de les eleccions catalanes.