El president de Ciutadans, Albert Rivera, va centrar ahir el seu missatge en un míting, a Múrcia, a demanar una alta participació a les urnes el proper 20-D perquè només d'aquesta manera s'aconseguiran canviar les coses i s'evitarà que president del Govern, Mariano Rajoy, es quedi "quatre anys més".

En un acte a Múrcia, Rivera va considerar fonamental iniciar una "nova etapa política", de "lideratge" i "valentia" perquè cal canviar les coses per deixar als nostres fills "un futur millor".

"No podem canviar el món, ni Espanya, si cada un de nosaltres no pensa què vol i què deixarà als seus fills", va dir el líder de Ciutadans.

Rivera també es va referir en el míting a l'article d'El País signat pel president del Govern, Mariano Rajoy, anomenat "Vint milions de raons", i en el qual assegura que només el PP és capaç d'oferir que hi hagi 20 milions de treballadors en 2020. El líder de Ciutadans va dir que a diferència de Rajoy, ell no promet llocs de treball perquè un Govern no pot crear ocupació, perquè això correspon a empresaris i autònoms.

Rivera va aprofitar per explicar tot el que ha canviat des que Ciutadans ha entrat en els parlaments autonòmics, i es va referir al cas de Múrcia on "amb tan sols quatre diputats s'han aconseguit canviar coses que no s'havien aconseguit canviar en trenta anys".

Va destacar que han aconseguit introduir canvis en la llei electoral perquè els vots dels murcians valguin igual i posar en marxa una "llei contra les portes giratòries perquè els que governen no acabin sempre en un consell d'administració beneficiant els que han fet contractes amb aquesta administració".

En aquest sentit, es va referir a la corrupció i va dir que ha estat l'únic partit que "ha posat com a condició un pacte per lluitar contra la corrupció", i va dir que és un pacte que "alguns no volen complir" i "els posa dels nervis".

També va afirmar que en la lluita contra la corrupció "hi ha molta feina" a Múrcia i a tot arreu d'Espanya.

Rivera va insistir que la millor manera de canviar Espanya és que governi Ciutadans per no haver de demanar als altres que facin els canvis. També va assenyalar que només un partit com Ciutadans garanteix que no governarà Espanya amb els que volen trencar el país , perquè "hi ha hagut 30 anys en què PP i PSOE han tingut de socis principals Pujol, Carod-Rovira o Arzalluz" i "és difícil tenir un projecte comú sa si els teus principals socis t'exigeixen que desmuntis aquest projecte comú".

A diferència del PP i del PSOE, "nosaltres no volem governar Espanya per trencar-la", va recalcar i va assegurar que fa "vuit anys que intenta que Espanya segueixi unida des de Catalunya".