Té 63 anys i ha estat dues vegades regidor: la primera, als anys vuitanta, i la segona, en aquest mandat que acaba. Ha defensat la tarifació social i la necessitat d'una piscina coberta municipal.

Es torna a presentar per defensar polítiques socials i procurar pel compliment dels compromisos adquirits en l'actual mandat. Valora l'habitatge com el principal problema d'Olot i considera que l'Ajuntament ha de donar respostes a les desigualtats socials provocades per la crisi econòmica, el canvi climàtic i la desigualtat de la dona.

Quina és la proposta que presenten?

La idea és acabar de tancar les dues propostes que hem tirat endavant en l'actual mandat. Una és fer realitat el compromís de la piscina municipal coberta i l'altra és la tarifació social. És a dir, que la gent pagui en funció de la seva renda pels serveis del municipi.

Quin considera que és el repte del pròxim mandat?

L'habitatge és un problema, perquè hi ha gent que té moltes dificultats per accedir-hi. A més, ens trobem que més del 60% dels habitatges tenen més de 40 anys. Fa falta rehabilitar-los i adequar-los al consum energètic sostenible.

Quines eines poden ajudar a resoldre l'exclusió social?

És molt necessari establir la renda mínima d'inserció a escala global. La renda mínima ha d'anar al costat de la tarifació social.

Què es pot fer des de l'Ajuntament?

Formació i reciclatge. Cal estudiar la situació de cada persona i tenir una bona relació amb els àmbits empresarials per buscar el seu suport.

El pitjor de l'últim mandat?

La decepció de no poder formar un govern d'esquerres tot i sumar la majoria.

Com preveuen l'evolució del vot de cara a aquestes eleccions municipals?

Penso que en aquestes eleccions hi haurà més partits que es presenten i com a conseqüència el vot estarà més fraccionat i hi haurà més dificultats per formar govern. Crec que hi haurà un govern format per tres o més partits amb majoria d'esquerres, cosa que ens pot ajudar.