El Moviment Independent Lloret (Millor), la segona força política d'aquesta localitat, no es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho va anunciar ahir el seu cap de llista, Marc Fuertes, durant el ple municipal. «Han estat 12 anys intensos. Necessitem un descans per enfortir-nos i deixar pas a altres formacions que, potser, ens sorprenen», va detallar Fuertes, que va fer un repàs dels anys que han estat a l'Ajuntament i alguns dels motius pels quals han decidit fer una aturada.

«No veiem candidats preparats ni amb projectes de futur», va lamentar el portaveu de la principal formació a l'oposició, que va criticar que els alcaldables «veuen en la política una sortida laboral satisfactòria» o que l'Ajuntament de Lloret és un «gran vaixell que s'enfonsa per l'aigua que entra de dins i que navega sense lideratge».

Creat l'any 2007, Fuertes va destacar que el Millor ha rebut fins a nou querelles per injúries i calúmnies, de les quals van quedar absolts el novembre passat.

Abans d'acomiadar-se del ple, el líder del Millor va avançar que tot i que ara fan una aturada, no desapareixeran, sinó que la seva intenció és tornar-se a presentar a les eleccions municipals de l'any 2023.