L'equip de Junts per Catalunya Olot ha presentat les seves propostes en matèria de Salut i Atenció a les persones, que passen, sobretot, per construir el nou CAP de Sant Miquel, el quart quiròfan de l'hospital i completar la residència Sant Jaume.

El cap de llista, Pep Berga, ha assenyalat que tenir uns bons serveis de salut i atenció a les persones, especialment a la gent gran, és garantia d'una bona qualitat de vida. Per això, ha recordat que estan reformant la residència Sant Jaume a l'antic hospital i que han incrementat les places públiques de residència per a gent gran.

L'alcaldable explica que, després d'haver posat en marxa la primera unitat de convivència, amb disset persones, ara treballen perquè en siguin possibles tres més. Així, el desplegament d'aquest nou model d'atenció a la gent gran, indica, s'ampliarà fins als 65 usuaris, i posarà en joc la segona planta.

Berga puntualitza que, si en aquests moments s'està afrontant la millora de l'accés des del pati de l'antic hospital, la construcció d'una sala d'estada i la instal·lació d'un nou ascensor, ara estan disposats a projectar noves fases de reforma per tal que l'espai pugui acollir fins a cent persones a les plantes tercera i quarta.

Pel que fa al CAP de Sant Miquel, Berga considera que és un equipament «clau», i per això es compromet a insistir a la Generalitat «fins a fer-nos pesats» sobre la necessitat que aquesta obra no s'allargui en el temps.