Segueix-nos a les xarxes socials:

CONTINGUT PATROCINAT

Serveis imprescindibles per a la teva empresa

Un bon negoci s'ha de complementar amb uns bons proveïdors. Sens dubte formen part de la cadena perquè una empresa rutlli

Un bon negoci s'ha de complementar amb uns bons proveïdors. Sens dubte formen part de la cadena perquè una empresa rutlli i estigui ben complementada. Per aquest motiu, són de vital importància els serveis com l'estratègia de comunicació, la traducció, la neteja o l'assessorament. Si volem que el nostre negoci estigui ben posicionat cal tenir present quatre empreses que de ben segur en algun moment necessitaràs.

UNDATIA COMUNICACIÓ: la comunicació com a valor estratègic

L'agència, fundada l'any 2011 per Josep Puigbó i Salvador Solé, Undatia està compromesa a millorar la comunicació de les persones, les empreses i les institucions com a element fonamental d'evolució i de progrés social.

Des l'àrea de Consultoria, ajuden empreses i institucions a definir i a executar la seva política global de comunicació.

L'equip de l'àrea d'Estratègia digital dissenya, planifica i executa les estratègies de comunicació de l'entorn digital dels clients.

L'àrea de Producció de continguts abasta els àmbits audiovisual, gràfic i digital, així com la producció d'espots i programes de televisió.

L'àrea de Formació en comunicació ajuda les persones a saber comunicar-se millor, facilita eines i tècniques per a estructurar bé els missatges i per a convèncer en la posada en escena de les intervencions presencials i davant dels mitjans de comunicació.

Actualment, Undatia Comunicació té oficines a Girona, Barcelona, Madrid i Andorra.

AEMTIA ASSESSORS - assessorament a empreses i autònoms

Des d'AEMTIA Assessors AEMTIA ofereixen un assessorament pensat "des de i pel client". Amb la seva plataforma AEMTIA CONNECT podràs saber en qualsevol moment en quin punt està la teva empresa, la previsió dels impostos, la tresoreria, nòmines, què et deuen... I tot això sense dependre de cap tipus d'horari laboral, ja que disposen d'accés web i mòbil 24h tots els dies de l'any. Neix una nova forma d'assessorar: l'assessorament digital, que ens permet invertir més temps en pensar com estalviar-te impostos, evitar riscos i fer créixer el teu negoci.SPABUL

SPABUL és una empresa de traducció i interpretació que pot gestionar projectes de qualsevol dimensió i complexitat.

Oferieixen serveis de traduccions jurades, jurídiques, comercials i tècniques, en totes les llengües i a totes les llengües, interpretacions simultànies, d'enllaç i consecutives; revisions; localització de textos; transcripció de documents audiovisuals; traducció de pàgines web; correccions de galerades i correccions d'estil.

Els seus traductors són nadius, experimentats i especialitzats en tot tipus de temes.

Gràcies a la seva professionalitat, eliminen les barreres culturals i lingüístiques per facilitar la presència dels seus clients en el mercat internacional.

L'empresa està formada per gent jove, emprenedora i amb 10 anys d'experiència acumulada en el sector.

Sempre estan oberts als suggeriments dels clients i intenten satisfer-ne les necessitats al màxim.

SERVINET

Servinetgirona és una empresa amb experiència en el sector de la neteja, amb professionals qualificats que donen un servei net, ràpid i de garantia. Són especialistes en la neteja d'oficines i locals així com neteges industrials, oferint un servei de qualitat essencial per a qualsevol empresa.

A més, també s'especialitzen en la neteja de xemeneies, ara que han baixat les temperatures és un bon moment per revisar si està en bones condicions.

Situats a Santa Coloma de Farners, tenen disponibilitat durant tot l'any i per tot Catalunya.

Prem per veure més contingut per a tu