Agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Lugo van detenir diumenge una veïna de la ciutat que va retenir un matrimoni contra la seva voluntat i va reclamar la presència de la presentadora Ana Rosa Quintana per alliberar-los. Cap a dos quarts de tres de la tarda, una dona, identificada com M.L.R.B., va retenir contra la seva voluntat un matrimoni veí de la ciutat i propietari de l'immoble en el qual habita. El matrimoni va passar pel domicili de la seva llogatera, situat al carrer Montero Ríos de Lugo, per resoldre problemes d'arrendament.

Una vegada els va convidar a passar a l'interior, la dona va tancar amb clau la porta i els va negar la possibilitat de sortir del pis, i va assegurar que "d'allà no sortia ningú fins a l'arribada d'Ana Rosa Quintana". Agents del Cos Nacional de Policia es van presentar al lloc després de ser alertats per la filla del matrimoni retingut. Durant més de mitja hora van intentar convèncer la dona que deposés la seva actitud, si bé, aquesta continuava reivindicant la presència de la presentadora de televisió per alliberar la parella.

Finalment, després de les mediacions dels agents, van aconseguir l'alliberament del matrimoni, mentre que la dona, que va haver de ser assistida pels serveis d'urgències del 061 que es trobaven al lloc, va ser detinguda.