L'equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Playa de las Américas, al sud de Tenerife, ha detingut la mare del nadó trobat mort divendres al congelador de l'habitatge on havia viscut de lloguer, una dona de 33 anys que ha estat acusada d'un delicte d'homicidi. No obstant això, encara no s'ha pogut determinar si el nadó, de raça blanca i que estava unit al cordó umbilical i la placenta, va néixer viu o mort ni el temps que portava en el congelador.

El cadàver va ser trobat a la tarda de divendres per un nebot del propietari de l'habitatge, situat al barri de La Camella, al municipi d'Arona, qui havia anat a netejar la casa per condicionar-la per als nous llogaters.

La detenció es va produir de matinada i la dona, identificada amb les inicials M.G.F. i de nacionalitat espanyola, va manifestar que va donar a llum a l'interior del domicili, sola i de nit, i que desconeix si el nadó va néixer viu o mort.

En el primer reconeixement del metge forense que va participar en l'aixecament del cadàver no es va poder verificar si el nadó va arribar a viure, qüestió que es determinarà en l'autòpsia.