Un home mort a Albacete en cremar-se la seva barraca i un total de catorze persones ferides o intoxicades, una d'elles greu, és el balanç dels vuit incendis ocorreguts en diverses localitats espanyoles en les darreres 24 hores. El més greu dels successos va tenir lloc a l'una de la matinada d'ahir quan l'ocupant d'una barraca en un assentament situat al camí de La Pulgosa (Albacete) va perdre la vida com a conseqüència de les flames que van consumir l'habitatge i que, segons els bombers, van poder ser causades per una fogata usada per escalfar-se o fins i tot per un cigarret.

També a Castella-la Manxa, a la localitat toledana de Méntrida, una persona va patir ferides lleus per cremades causades per un incendi registrat prop de les nou del vespre en un habitatge, on el foc es va originar a la cuina i es va estendre al garatge. També es va produir un incendi a Alcorcón (Madrid), on quatre persones van resultar intoxicades, una d'elles greu, quan es va cremar un habitatge.

Al País Basc hi va haver també diversos incendis, que es van sumar a l'ocorregut dimarts a Pasaia (Guipúscoa), on un home i una dona van resultar ferits en cremar-se la seva casa, fet que va obligar a desallotjar els veïns de quatre portals. Però a Pasaia ahir es va declarar un altre incendi. En aquesta ocasió, el foc va obligar a desallotjar de matinada quatre blocs d'habitatges, dos dels quals podrien ensorrar-se.