30 de gener de 2014
30.01.2014

El Consell del grup editorial de El Mundo estudia el relleu del director

Pedro J. Ramírez dirigeix la capçalera des de la seva fundació l'any 1989, fa 25 anys

30.01.2014 | 10:45

El Consell d'Administració de Unidad Editorial es reuneix avui per analitzar el relleu en la direcció del diari El Mundo, que des de la fundació ocupa el periodista Pedro J. Ramírez.

Fonts del diari han informat d'aquesta reunió, així com que s'hi acordarà el nomenament del fins ara vicedirector Casimiro García Abadillo com a substitut del periodista Rioja.

Pedro José Ramírez, nascut a Logronyo el 1952, es va convertir als vint anys al director d'un diari de tirada nacional més jove de l'etapa contemporània, en fer-se càrrec de Diario 16.

Destituït el 1989, aquest mateix any va fundar El Mundo, en la direcció ha estat els darrers vint-i-cinc anys.

Pedro J. Ramírez agraeix el suport al Twitter

El director de El Mundo, Pedro José Ramírez , ha agraït a primera hora del matí al seu compte de Twitter els nombrosos missatges de suport que proliferen a la xarxa després de les informacions publicades sobre la seva sortida del diari que va fundar fa vint anys .

    "Moltes gràcies a tots pel vostre suport ...", escriu Ramírez en el seu primer tuit del dia, en què anuncia més que el seu pròxim llibre començarà amb dos versos del poeta Manuel José Quintana.

El periodista Federico Jiménez Losantos, per exemple, ha escrit: " La sortida de @ pedroj_ramirez del @ elmundoes és el triomf dels poders fàctics: Sarsuela , Moncloa , govern i oposició" .

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema