Salvador Monedero, pare del fundador de Podem Juan Carlos Monedero, tanca la llista de VOX al Congrés per Madrid per a les eleccions del 20-D, segons ha informat aquesta formació política.

En el seu compte personal de Twitter el president del partit, Santiago Abascal, qualifica Monedero com un home «treballador, bo i savi». Salvador Monedero, hosteler jubilat, ha volgut unir-se al projecte de VOX, «un partit obert a tot tipus de persones que vul?guin col·laborar en la regeneració d'Espanya i en la defensa de les idees i valors que defensa la formació i amb les quals sempre s'ha sentit identificat», assenyala des del partit.

Agrega que Monedero i Abascal van coincidir en el bar del primer com a escenari per a un programa televisiu fa un mes, llavors van conversar i Monedero va expressar a Abascal la seva coincidència amb l'ideari de VOX.

Aquest partit també ha fitxat l'empresària i col·laboradora de televisió Carmen Lomana com a número tres de la llista al Senat per Madrid. Lomana fa menys d'un any va publicitar la seva «amistat» amb Juan Carlos Monedero.