25 de desembre de 2015
25.12.2015

Díaz replica que les decisions les pren el Comitè Federal

La líder socialista segueix desafiant Sánchez després que aquest li recordés que les línies les marca ell

25.12.2015 | 00:00
La presidenta d´Andalusia, Susana Díaz, aquesta setmana.

La presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, segueix desafiant Pedro Sánchez. Després que el líder del PSOE digués que és ell qui marca la política de pactes, Díaz va recordar-li ahir que aquesta decisió la pren el Comitè Federal del PSOE. Per això, la presidenta andalusa es va mostrar confiada que en la propera reunió de l'organisme, dilluns vinent, es prendran decisions que estiguin «a l'alçada d'aquest país» i es posi sobre la taula «el que necessita Espanya».
En declaracions a la Cadena Ser, Díaz va respondre així a una pregunta sobre les declaracions del secretari general del PSOE, que va dir que comparteix la seva posició respecte als pactes de govern però li va recordar que és la direcció federal i el seu líder «el que marca i proposa les línies polítiques».
«La política de pactes es decideix en el Comitè Federal, i dilluns vinent aniré allà per manifestar la meva posició tal com correspon, i espero que entre tots siguem capaços de posar sobre la taula el que necessita Espanya i sapiguem estar a l'alçada del país», va replicar ahir Díaz. «Ho hem estat al llarg de la nostra història i estic convençuda que hi tornarem a estar un altre cop», va afegir.
La màxima responsable del PSOE andalús va insistir que, a tenor dels resultats de les eleccions de diumenge passat, el PSOE no va aconseguir la «confiança majoritària» dels ciutadans, i per això va indicar que cal respectar «el que diu la democràcia». Segons Díaz, el PSOE no pot donar suport a Rajoy ni al PP, ja que han fet «moltíssim mal», però tampoc es poden asseure a negociar «amb forces polítiques que estan planejant la ruptura del país».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook