08 de febrer de 2016
08.02.2016

C's demana tres setmanes per analitzar el document del PSOE per pactar

08.02.2016 | 00:00

El secretari general del grup parlamentari de Ciutadans, Miguel Gutiérrez, va dir indicar que avui tindran la primera reunió de treball per analitzar el document de propostes del PSOE, si bé va indicar que necessitaran almenys tres o quatre setmanes de treball per poder arribar a acords. "Hi ha gent que està pressionant perquè aquests temps s'escurcin; jo crec que no val la pena, perquè fa més de quaranta dies que estem amb un immobilisme del Partit Popular. No poden ara pressionar amb què cal escurçar els terminis", va assenyalar Gutiérrez en declaracions als mitjans en el barri madri?leny de Vallecas.
El PSOE farà arribar aquest dilluns als partits amb els quals pretén forjar un Govern un dossier de les seves prioritats, perquè es pugui anar avançant i per veure en quins punts poden estar d'acord.
Preguntat sobre què espera d'aquest document, Gutiérrez va subratllar que "especialment, res", sinó que simplement volen conèixer-lo i analitzar-lo en detall. "Hi haurà coses en què estiguem d'acord i altres que no, exactament igual que ells amb el document que els vam lliurar divendres", va afegir.
El secretari general de Ciutadans al Congrés va manifestar que la setmana que ve serà "molt important" per al futur Govern, "si és que al final s'aconsegueix desencallar aquesta situació". Sobre Podem, va apuntar que "no es pot ser excloent".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema