09 de desembre de 2016
09.12.2016

Més de 300 policies britànics, acusats d'explotació sexual

Un informe encarregat per la primera ministra estableix que alguns agents van ser fins i tot processats per violació

09.12.2016 | 00:31

Un total de 306 policies britànics han estat acusats d'aprofitar la seva posició per explotar sexualment persones, entre elles víctimes de delictes, va revelar un informe. Segons la Inspecció de Policia, organisme encarregat d'aquesta investigació, l'abús d'autoritat amb fins sexuals és la forma «més greu» de corrupció que afronten les forces de l'ordre a Anglaterra i Gal·les, les regions incloses en el document.

Les xifres recopilades per l'esmentat organisme supervisor de les forces de l'ordre corresponen als dos últims anys fins a finals del passat març i l'informe va ser encarregat en el seu dia per la primera ministra britànica, Theresa May, quan era titular d'Interior.

Alguns policies van ser fins i tot processats per delictes sexuals, com l'agressió a una dona que viatjava en un furgó de la Policia o per haver tingut relacions íntimes amb una adolescent de només 15 anys que havia estat víctima d'una violació. Altres víctimes d'aquesta explotació sexual són persones amb problemes de drogues i alcohol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook