El número 60272 ha resultat premiat amb un altre dels vuit cinquens premis de la Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros per sèrie.

El número ha estat cantat a les 12.33 hores al novè filferro de la vuitena taula.

A les comarques gironines, s'ha venut dècims a Empuriabrava i a Blanes.

A l'Estanc Empuriabrava han venut un dècim des del terminal. Albert Mallol, germà de la propietària, ha explicat que l'establiment ja té "una mica de currículum" en premis com l'Euromillones, la Loteria Nacional de dijous o la Bonoloto, però és el primer cop que reparteixen alguna cosa de la Loteria de Nadal.

A Blanes, l'estanc ubicat al número 17 del Passeig de Dintre, ha repartit un dècim --6.000 euros-- del cinquè premi. La propietària de l'establiment, Núria Pla, ha explicat que es tracta de la primera vegada que l'estanc reparteix un premi de la Loteria de Nadal: "Segurament el guanyador sigui un turista, perquè tenim més clients de fora que locals".

A més aquest número, ha deixat 30 sèries premiades a Barberà del Vallès, a la mateixa administració de loteria que també ha venut una sèrie del quart premi el 07211. També han esgarrapat part d´aquest cinquè premi amb dos dècims afortunats a Sant Andreu de la Barca, i un al Catllar (Tarragonès). La resta de sèries premiades han estat molt repartides arreu de l´Estat.

La Loteria de Nadal reparteix aquest dijous 22 de desembre 2.310 milions d'euros en premis, i els premiats amb la Grossa rebran 400.000 euros al dècim, amb 660 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.

Des de 2014, Loteries i Apostes de l'Estat (LAE) permet cobrar el mateix dia els premis de la Loteria de Nadal, a partir de la tarda-nit del dijous 22 de desembre.