Agents de la Policia Nacional van rescatar el passat dia 18 de gener a un senyora quan es disposava a saltar al buit des de la cornisa d'un edifici de la ciutat d'Elx.

La policia va tenir coneixement dels fets a través d'una trucada entrant a la Sala Operativa del 091, en la qual un home sol·licitava l'ajuda dels agents per rescatar la seva dona.

El senyor havia rebut al seu telèfon mòbil un missatge i una imatge a través de l'aplicació WhatsApp per part de la seva dona, en la qual li manifestava el seu desig de suïcidar-se. A més, en la fotografia rebuda es podia visualitzar un avantbraç de la dona amb diversos talls sagnants a l'altura del seu canell.

A través de la fotografia rebuda en el telèfon del seu marit, els agents i el senyor van aconseguir concretar el lloc on es trobava la dona, la terrassa comunitària d'un edifici proper.

Immediatament, una patrulla es va dirigir al lloc on es trobava la senyora, localitzant-la al terrat, asseguda sobre una lleixa de la cornisa i manipulant una fulla d'afaitar.

Davant d'aquesta situació, la patrulla, composta per dos agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana, es va coordinar de manera que va aconseguir sorprendre a la dona. Es van abalançar ràpidament sobre aquesta aconseguint així evitar que saltés des de la cornisa del terrat.

Un cop la van rescatar, van sol·licitar l'ajuda del servei sanitari perquè atengués a la dona d'un atac de nervis.