Una dona de 34 anys va assassinar la seva filla de 18 mesos i es va treure la vida en una finca rústica del municipi mallorquí de Llucmajor després de mantenir una discussió amb el seu marit i abandonar l'habitatge familiar, situat a les proximitats. Els investigadors descarten la intervenció d'una tercera persona en la mort de la mare i la nena, que van ser trobades a primera hora del matí pel pare de la nena en una quadra de la propietat rural Can Granada.

Dimarts a la nit, l'home i la seva dona, de nacionalitat espanyola, van tenir una discussió a l'habitatge en què residien i la dona va abandonar la casa juntament amb la seva filla. Quan va comprovar que la seva parella no tornava amb la nena, el pare es va posar en contacte amb familiars i amics per intentar localitzar-la i les va buscar per l'entorn del domicili.

No va ser fins al matí d'ahir quan l'home va trobar els cadàvers de la dona i la nena penjats en una edificació abandonada al terreny rural proper a casa seva. Els investigadors de la Guàrdia Civil que es van fer càrrec del cas consideren que la mort de la mare i el seu nadó es va produir a la nit de dimarts.