Un total de 26 persones han mort per diferents causes en relació amb els fets violents registrats durant les últimes setmanes a Veneçuela durant l'onada de protestes oficialistes i opositores, i actes de vandalisme, va informar la Fiscalia. Així mateix, el ministeri públic va explicar que van resultar ferides 437 persones i 1.289 van ser detingudes, de les quals 65 estan privades de llibertat, i altres 217 seran presentades davant els tribunals. Aquests fets de violència s'han registrat en la majoria dels estats, excepte a sis.

Del total de morts, vuit d'ells van perdre la vida per «electrocució» durant un saqueig a un forn a El Valle, una barriada a l'oest de Caracas, en fer contacte amb aigua i electricitat, va dir la fiscal general veneçolana, Luisa Ortega Díaz. El Ministeri Públic veneçolà ha obert 26 investigacions per determinar cadascuna de les causes de les morts d'aquestes persones, va assegurar.

Per la seva banda, el ministre d'Interior de Veneçuela, Néstor Reverol, va assegurar que l'alcalde del municipi Chacao de Caracas, l'opositor Ramon Chico, haurà d'assumir la responsabilitat per haver autoritzat les destrosses que van causar alguns manifestants dilluns a Caracas.