La Guàrdia Civil va indicar ahir que Lucía Vivari, la nena de tres anys que va desaparèixer dimecres a la nit i que va ser trobada ahir al matí amb un fort cop a cap al costat de la via del tren, a diversos quilòmetres d'on se li va perdre la pista, podria haver mort accidentalment.

La hipòtesi inica que, despistada i desorientada, la nena hauria començat a caminar al costat de la via durant tres quilòmetres fins que finalment hauria estat colpejada per un tren al cap, la qual cosa li hauria provocat la mort.

El cos de la menor de tres anys va ser trobat per un maquinista al punt quilomètric 158,5 de la via fèrria de la línia de rodalies que connecta Álora-Màlaga i, encara que la distància des del lloc on va desaparèixer és de set quilòmetres, només n'hi ha tres si es recorren caminant al costat de la via.

Discrepen de la versió oficial

Diversos habitants del poble van manifestar la seva incredulitat als mitjans de comunicació sobre aquesta hipòtesi preliminar de la Guàrdia Civil, ja que pensen que és «molt estrany»que la menor caminés sola tant temps sense que ningú la veiés.

Malgrat la principal hipòtesi que manté la Guàrdia Civil sobre aquest cas, l'alcalde de Pizarra, Félix Lozano, va informar en una roda de premsa que «no es descarta cap possibilitat fins que no es realitzi l'autòpsia».

Segons va informar l'alcalde del poble, la nena estava jugant amb els seus cosins en un restaurant de la zona de l'Estació de Pizarra mentre els seus pares sopaven, i de sobte li van perdre la pista al voltant de quarts de dotze. La zona en qüestió és, segons va dir l'alcalde , «molt tranquil·la».

El pare de la Lucía, Antonio Vivari, és de Pizarra i la seva mare, Almudena Hidalgo, és d' Alhaurín el Grande (Màlaga), municipi on resideix la família, per la qual cosa els dos ajuntaments juntament amb el d'Álora, van decretar tres dies de dol per la mort de la Lucía.