Una nena de vuit anys va morir i almenys 12 persones més van resultar ferides, quatre d'elles de gravetat, en encastar-se un vehicle de manera deliberada contra una pizzeria als afores de París, atropellant diverses persones que es trobaven a la terrassa del local. Tot i que no es descartava del tot cap possibilitat, a l'hora de tancar aquesta edició els investigadors gairebé descartaven la pista terrorista, segons el Ministeri d'Interior francès, que va confirmar la detenció del conductor del vehicle.

Segons el portaveu d'Interior, Pierre-Henry Brandet, el detingut, un home nascut el 1985, és un «desconegut tant dels serveis de justícia com de la policia i els serveis intel·ligència». A més, pel que sembla hauria realitzat una «temptativa de suïcidi la setmana passada» i presenta un «perfil psicològic inestable», va afegir Brandet.

La Gendarmeria Nacional es va limitar a informar que hi havia una «operació en marxa» a Sept Sors, una localitat de mig miler d'habitants al departament de Seine-i-Marne on es va produir l'incident, i en tot cas va demanar als ciutadans que es respectessin els perímetres de seguretat per així no obstaculitzar les investigacions.