La menor de 11 anys que va donar a llum divendres passat a l'Hospital Vírgen de la Arrixaca i que va ser donada de l'alta a la tarda de dimarts, es troba amb una família d'acollida provisional mentre s'aclareixin els fets; i el nadó sota els Serveis Socials de la Comunitat Autònoma.

Així ho ha explicat la portaveu del Govern regional, Noelia Arroyo, a preguntes dels mitjans després de la roda de premsa del Consell de Govern.

Arroyo ha assenyalat que la nena va ser donada d'alta a la tarda d'aquest dimarts i que "des d'aquest mateix moment se li va donar la tutela a una família que pertany al programa d'acolliment familiar de temporal de la Conselleria de Família i Igualtat d'Oportunitats" .

El més important, ha manifestat, "era protegir a la menor, que no estigués en l'entorn familiar mentre s'aclareixin els fets per part de la investigació judicial".

Ha assegurat, en aquest sentit, que tant la menor de 11 anys com el seu nadó es troben bé, indicant que la Comunitat està complint amb el protocol de protecció social de la menor, en aquest cas dels dos menors.

Finalment, ha aclarit que una família d'acolliment s'ha fet càrrec de la nena d'onze anys amb una guarda provisional mentre s'aclareixen els fets, mentre que la tutela del nadó ha passat als Serveis Socials de la Comunitat Autònoma.

Dades de l'element