L'exsecretari general del PP a Madrid Francisco Granados va aportar al jutge de l'Audiència Nacional Manuel García Castellón, que l'investiga per la trama de corrupció Púnica, factures presumptament falses de la Conselleria de Justícia que dirigia Alfredo Prada -que el va precedir en el càrrec- i que ell creu que servien per pagar les despeses d'una «campanya paral·lela» de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre.

Granados va explicar al jutge que aquestes factures les va trobar quan va arribar a la Presidència de la Comunitat de Madrid i que les tenia a casa sense donar-li més importància, malgrat que a la seva anterior declaració judicial va dir davant els mitjans de comunicació que ell no guardava cap documentació dels seus càrrecs a organismes públics. Sobre això, va dir que ha estat després de la seva anàlisi quan s'ha adonat que s'ocultaven conceptes en aquesta (les quanties no les va indicar) amb els quals s'haurien pagat despeses de publicitat de campanyes electorals.

Tot i que no va fer referència concreta als anys d'aquests comicis, tot apunta que es tractaria dels relatius a 2007 i 2011, en què va resultar guanyadora la candidata popular. En aquesta tercera citació judicial, el presumpte cap de la trama Púnica va tornar a insistir que es tracta de despeses que estaven al marge dels comptes oficials del partit i que eren controlades per Esperanza Aguirre i el seu successor a la presidència, Ignacio González.

Per altra banda, el magistrat de l'Audiència Nacional que instrueix la causa de la presumpta caixa B del PP, José de la Mata, va acordar investigar les acusacions formulades contra l'expresident de la Comunitat Valenciana Francisco Camps pels principals acusats en el judici de la trama Gürtel relatiu al finançament il·legal de la formació autonòmica.

D'aquesta manera, el jutge accepta la sol·licitud formulada per l'acusació popular que exerceix Izquierda Unida (IU) en la causa també coneguda com la dels «papers de Bárcenas» i demana en el seu acte que es lliuri exhort al Jutjat Central Penal de l'Audiència Nacional davant les declaracions en qualitat d'investigats pel cap de la trama Gürtel Francisco Correa, l'empresari Álvaro Pérez el Bigotes, Pablo Crespo i l'exsecretari general del PP de la Comunitat Valenciana Ricardo Costa.

En els seus respectius interrogatoris, van apuntar que Camps coneixia i fins i tot va instaurar la presumpta caixa B del PP valencià. No obstant això, va ser Ricardo Costa qui va assenyalar directament l'exdirigent popular.