L'expresident de la Junta i exconseller andalús d'Economia i Hisenda José Antonio Griñán va assegurar, durant la seva declaració en el judici contra 22 exalts càrrecs del Govern andalús pel procediment específic pel qual es concedien els ajuts sociolaborals i directes a empreses dels expedients de regulació d'ocupació (ERO) fraudulents, que «no va conèixer» el programa pressupostari 31L amb càrrec al qual s'abonaven les esmentades ajudes investigades fins a l'inici d'aquesta causa judicial el 2011.

A preguntes del fiscal anticorrupció Manuel Fernández, Griñán va assenyalar que en l'elaboració de l'avantprojecte de pressupostos coneixia el que «importa» en un pressupost, la despesa corrent i la inversió, afegint que existien «multitud» de programes. A més, va aclarir que la partida 31L és una part «insignificant» dels pressupostos de la Conselleria de Treball.

Per part seva, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va afirmar que espera que Griñán tingui «la millor de les defenses possibles» en el judici de els ERO fraudulents i que finalment es «faci justícia».

Paral·lelament, l'exconseller de Treball Antonio Fernández es va acollir al seu dret a no declarar durant les preguntes que li va formular el magistrat Juan Antonio Calle Peña, president del tribunal, sobre l'interrogatori que la jutge instructora Mercedes Alaya va sotmetre a Fernández al mes d'abril de 2012 «per por i sentir-se espantat».