16 de maig de 2018
16.05.2018

Detinguda per llençar a un contenidor d'escombraries el gos de la seva exparella

La dona era buscada per un jutjat i la policia creu que va ser una represàlia al seu excompany a Dénia

16.05.2018 | 16:06
Detinguda per llençar a un contenidor d'escombraries el gos de la seva exparella

Ploriquejant i amb cara de por va trobar un veí de Dénia un petit gos dins d'un contenidor d'escombraries. L'home va reconèixer que el gos, de nom «Jenny», era d'una veïna de la seva urbanització i va avisar la Policia Nacional, que va procedir a l'arrest de la dona, de 50 anys, per maltractament animal i per una reclamació judicial relacionada amb un cas de maltractaments amb la seva exparella.

Precisament la Policia estudia si la dona va llençar el gos al contenidor de les escombraries perquè era del seu excompany malgrat que ella figura com a titular de l'animal.

El succés va passar dimarts a la tarda quan un veí del carrer Naranja de Dénia va baixar a llençar les escombraries i en obrir el contenidor va veure què hi havia un petit gos en mal estat. L'animal, un petit caniche, estava espantat i el veí el va recollir i va alertar la Comissaria de Dénia de la troballa.

 
Des de la sala del 091 es va enviar a una dotació amb tres agents a la urbanització per tal de verificar els fets denunciats. Els policies van pujar al domicili del veí que va localitzar el gos i el va treure del contenidor. Van veure que el gos tenia mal aspecte i es trobava molt brut, per la qual cosa van avisar immediatament a l'Associació Protectora d'Animals de Dénia (APAD).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook