Almenys tres persones van morir i 310 van resultar ferides després de registrar-se un terratrèmol de magnitud 5,9 graus en l'escala de Richter a l'oest de l'Iran, prop de la ciutat de Kermanshah. Tottes les víctimes es van registrar a la ciutat de Tazehabad, al nord-est de Kermanshah.

Després del sisme inicial es van produir un parell de rèpliques de nivell 3 a l'escala de Richter. L'epicentre del terratrèmol es va registrar a molt pocs quilòmetres de la superfície, segons va assegurar l'agència geològica nord-americana, però va arribar a percebre's fins i tot a la capital de l'Iraq, Bagdad, segons la televisió estatal iraquiana.

El passat mes de novembre, un terratrèmol de nivell 7,3 ia sacsejar la província de Kermanshah, causant la mort d'almenys 530 persones, convertint-se així en el tremolor més letal que patia el país en més d'una dècada.

El president del país, Hassan Rohani, va ordenar a les autoritats de la província que ofereixin assistència immediata als afectats, i va anunciar que visitarà aviat la zona que s'ha vist afectada pel terratrèmol.