Els 34 milions d'un dels quarts premis de la rifa de Nadal se'n van anar íntegrament a Llodio, a Àlaba, mentre que el segon va ser molt repartit, deixant diners arreu de l'Estat.

El primer número que sortir va ser el 42206, dotat amb 200.000 euros a la sèrie, que es va repartir íntegrament en una administració de loteria del poble basc, així com en una pastisseria i un restaurant. Un total de 170 sèries o, el que és el mateix, 34 milions d'euros a repartir entre els habitants d'un únic municipi. El número va ser cantat a les 11.17 en el tercer filferro de la cinquena taula. Yanisse Alexandra Soto i Julián Steven Mendoza van cantar nombre i premi i José Antonio Siri Fredes i Santa Daniela de León Santa van extreure les boles.

El número 67774 va resultar premiat amb el segon dels dos quarts premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal. Aquest premi va ser molt repartit i va recaure en administracions d'arreu de l'Estat. A més de Sarrià de Ter i Empuriabrava, la fortuna va somriure butlletes comprades a Barcelona, València, Balears, Biscaia, Santa Creu de Tenerife, la Corunya, Lleó, Madrid, Alacant, Almeria, Astúries. També Càceres, Castelló, Ceuta, Ciudad Real, Granada, Guadalajara, Guipúscoa, Osca, las Palmas, Lleida, Lugo, Màlaga, Múrcia, Orense, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid i Saragossa van rebre pessics del quart premi.

El número va ser cantat a les 11.43 en el segon filferro de la sisena taula. Haffsa Er-Erkaibi i Ilyas Akrouh van cantar el nombre i el premi i Diana Elisabeth Heredia i Alejandra Parella Martínez van extreure les boles.