Una estudiant de 27 anys va ser agredida i violada per un home al costat de l'estació d'autobusos del barri madrileny d'Aluche quan tornava èbria a casa seva, segons van informar ahir fonts de la Prefectura Superior de Policia.

Els fets van passar durant el pont de la Constitució, i ara la víctima, Andrea Sicignano, ha decidit relatar què va succeir aquella nit en el seu compte de Facebook. Segons explica la jove nord-americana, fa sis mesos que resideix a Madrid i tant ella com el seu amic aquell dia estaven «borratxos» després d'anar a un espectacle de flamenc. En tornar a casa, es van separar i la jove es va confondre d'autobús. Va ser l'última a baixar amb un home que li va oferir la seva ajuda. «Jo estava perduda a les quatre de la matinada, i tot el transport públic havia deixat de funcionar. Necessitava ajuda i aquest home em va assegurar que podria ajudar-me a arribar a casa», explica a les xarxes socials.

L'estudiant va intuir més tard que podia estar en perill i quan va tractar de fugir «l'home es va tornar violent». «Mentre lluitava, ell va començar a vèncer. Jo estava cridant i lluitant amb tot el poder que podia reunir. Vaig tractar desesperadament d'arribar al meu telèfon però em va dir: 'tinc el teu telèfon, no pots trucar ningú'. Em va colpejar a la cara una vegada i una altra fins que no vaig poder lluitar més. Ja no podia cridar. Gairebé no podia veure res a través de la sang que tenia als ulls. Ell em va violar», relata la noia de 27 anys.

Després dels fets, un conductor va socórrer la jove, que va ser traslladada a l'hospital. Allà, li van practicar una ressonància magnètica, es va activar el protocol de violacions, i li van tractar les ferides, ja que presentava els ulls inflats pels cops, el nas fracturat per quatre llocs i contusions per tot el cos.

Segons van confirmar fonts de la Prefectura Superior de Policia, la jove va denunciar els fets el passat 9 de desembre. Tres dies després, gràcies a la investigació de les Unitats de Família i Dona (UFAM), van poder detectar qui era l'agressor, amb nou antecedents (cap per agressió sexual), i el van detenir a Carabanchel.